logo ARMYPOINT.cz
Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Vojenský stan ČZ-65 II. kategorie

Kód:00003496
Výrobce:

neuveden

vyprodáno, dostupnost neznámá
Cena s DPH:7 000  / ks
 Hlídat zboží na dostupnost

Popis: Vojenský stan ČZ-65 II. kategorie

Polovina vojenského stanu S-65 o rozměru 6x3 metru, používaný Armádou České Republiky. Stan je z bavlněné plachtoviny v khaki barvě, která je opatřena nehořlavou a voděodolnou impregnací. Konstrukce stanu je z kovových trubek opatřených nátěrem též v khaki barvě ( oloupané, mohou být rezavé ). Ve vojenském názvosloví jde o "Čelo zadní S65". Výška stěn je 1,8 m, výška vrcholu 3,5 m. Vhodné pro prodejní stánek.
Pozor, cena uvedena za polovinu stanu 6x3 metru - foto je ilustrativní. Pouze osobní odběr ze skladových prostor ve středisku Stará Boleslav, komplet 6x3 metrů váži cca 150 kg. Tento komplet neobsahuje hygienickou a tepelnou vložku, je možné bezplatně připravit po předchozí domluvě. Orientační návod ke stažení ve formátu PDF.
Jedná se o použité, většinou poškozené ( malé trhliny, mírná plíseň, ... ) a dlouhodobě skladované zboží. Součástí nejsou provazy. Materiál pro případné záplaty v ceně. Možnost vizuální kontroly připraveného stanu má i zákazník při osobním odběru. Z důvodu dlouhodobého skladování doporučujeme nově naimpregnovat. S ohledem na stav jsou stany nabízeny oproti odpovídající ceně. Tyto stany nelze reklamovat.



Alternativní zboží

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Související zboží

FastCentrik

e-shop, internetový obchod,tvorba e-shopu

INFORMACE O OBCHODU

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

 
Pyropoint.cz facebook.com incube.cz

(c) Army shop prodávající vojenské zboží.


JavaScript musí být povolen