logo ARMYPOINT.cz
Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Pytel spací zimní 2008 vč. obalu

Kód:V0034504
Výrobce:

STV GROUP

vyprodáno, dostupnost neznámá
Cena s DPH:3 069  / ks
 Hlídat zboží na dostupnost

Popis: Pytel spací zimní 2008 vč. obalu

Pytel spací zimní 2008 - včetně kompresního obalu. Jde o originální výstrojní součástku AČR. Pytel spací zimní 2008 (dále jen pytel) je určen k odpočinku pro příslušníky AČR ve středoevropských a chladných klimatických podmínkách při teplotách do –20 °C. Výrobcem je naše společnost STV GROUP a.s..

Jedná se o nové zboží, které naše společnost dodává do AČR dle přísných specifikací a zkoušek. Datum výroby je 10/2017.

Technický popis:
Pytel je tvaru mumie zapínaný na zdrhovadlo kryté chlopní a spodní légou. Zdrhovadlo je umístěné uprostřed horního dílu pytle. V hlavové části je vytvořen otvor na obličej. V ramenní části na horním dílu je zhotovená kapsa zapínaná na zdrhovadlo. Uvnitř pytle je v oblasti ramen všitý zateplovací límec zapínaný stiskacími knoflíky. Na zateplovacím límci je zhotovený tunýlek s navlečenou kulatou pruženkou se samosvorkou, která umožňuje stažení zateplovacího límce pytle. Dno pytle je obdélníkového tvaru a vytváří zvýšený prostor pro chodidla. Spodní díl pytle je zhotoven z nepromokavé tkaniny. Podšívka pytle je v dolní části v reflexním oranžovém barevném provedení, horní část podšívky je v barvě khaki.

Obal je válcového tvaru a je zhotoven z nepromokavé tkaniny. Kompresní popruhy umožňují stažení uloženého obsahu do co nejmenšího objemu. Přes dno obalu ve tvaru kruhu jsou kolmo na sebe našity dva kompresní popruhy. Jeden ze dvou popruhů je zdvojený – první popruh je napevno našitý na dno obalu, druhý popruh je volný, přišitý pouze na dno obalu (40 až 50) mm od kraje popruhu. Zdvojené popruhy umožňují nesení sbaleného pytle. Popruhy jsou široké (20 ±3) mm a dlouhé (420 ±20) mm. Konce popruhů jsou opatřeny 4 sponami, do kterých jsou navlečeny dva (1570 ±30) mm dlouhé vertikální popruhy šířky (20 ±3) mm, konce vertikálních popruhů jsou zabezpečeny proti třepení podehnutím a prošitím. Na plášti obalu jsou našity další tři horizontální kompresní popruhy široké (20 ±3) mm a dlouhé (1220 ±30) mm, z nichž každý je opatřen jednou sponou. Vertikální popruhy jsou provlečeny pod horními třemi horizontálními popruhy. V horní části obalu je tunýlek šířky (20 ±3) mm provlečenou stahovací šňůrou, která je opatřena samosvorkou a zajištěna proti třepení. Otvor obalu lze zespodu překrýt oválnou krycí chlopní.

Konstrukce – pytel je sendvičové, více komorové konstrukce. Zateplovací materiál pytle: vrstva rouna s netkanou textilií je na podšívku pytle přišita v rozteči (150 ±15) mm. Zateplovací materiály jsou stejnoměrně rozloženy v celém spacím pytli a vykazují shodu v horním a ve spodním dílu pytle.

Otvor pro obličej – po obvodu otvoru pro obličej je zhotovený tunýlek o šířce (25 ±5) mm, ve kterém je navlečena stahovací tkanice opatřená na každém konci samosvorkou. Samosvorky jsou zafixovány k pytli pomocí poutek. Stažení tkanice umožňuje zmenšit obvod otvoru pro obličej v hlavové části.

Zapínání – uprostřed horního dílu pytle je všité dvoucestné spirálové zdrhovadlo šířky (10 ±1) mm a délky (1500 ±50) mm. Každý jezdec zdrhovadla je opatřen tahačem, který napomáhá komfortnější manipulaci. Zdrhovadlo je z horní strany kryté chlopní, (100 ±10) mm širokou horní légou, zajištěnou třemi stuhovými uzávěry o rozměrech (30 ±5) mm x (70 ±5) mm. Ze spodní strany je zdrhovadlo překryté zateplenou (90 ±10) mm širokou légou. Spodní léga je několikrát podélně prošitá a na straně u zdrhovadla je našité podložení z popruhu. Zdrhovadlo je na obou koncích zajištěno proti vytržení.

Podšívka – v reflexním oranžovém barevném provedení sahá do výšky (1400 ±50) mm ode dna pytle. Horní část podšívky je v barvě khaki.

Poutka – na dně pytle jsou z lícní strany všitá dvě poutka o světlosti (180 ±5) mm zhotovená z kulaté šňůry.

Kapsa – na vrchní straně pytle se nachází kapsa s hloubkou kapesního váčku (160 ±5) mm zavíraná zdrhovadlem šířky (3 ±1) mm a délky (150 ±5) mm.

Návod na používání:
- Při používání spací pytel každý den otevřete a vyvětrejte.
- Vyhýbejte se přímému ohni.
- Pro dlouhou životnost spacího pytle doporučujeme pytel do transportního obalu nerolovat, do obalu jej nacpěte, začněte od spodního konce, aby mohl při cpaní vycházet ze spacího pytle vzduch.
- Pro potřebu balení pytle spacího se využívá obal na pytel spací modulárního systému.

Návod na skladování:
- Spací pytel je nutno před uskladněním dokonale vysušit.
- Spací pytel je nutno skladovat v nestlačeném stavu, aby dlouhodobým skladováním nedošlo k porušení tvarové paměti izolačních vláken.

Návod na údržbu:
- Spací pytel doporučujeme pouze prát, ve vodní lázni o teplotě do 30oC.
- Mastné a jiné skvrny je možno odstranit vlhkým hadříkem a mýdlem.
- Sušení by mělo proběhnout pomalu, nejlépe ve vodorovné poloze.

Výrobce:STV GROUP a.s.
Složení materiálu:
vrchní látka:100% Polyamid
podšívka:100% Polyamid
 termoreflexní netkaná textilie s hliníkovou vrstvou
hmotnost:2,95kg
Použití (oC):běžné do -20oC

Alternativní zboží

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Související zboží

FastCentrik

e-shop, internetový obchod,tvorba e-shopu

INFORMACE O OBCHODU

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

 
Pyropoint.cz facebook.com incube.cz

(c) Army shop prodávající vojenské zboží.


JavaScript musí být povolen